İş Bankası Eleman Alımı 16 Aralık 2012

İş Bankası Eleman Alımı 16 Aralık 2012
Türkiye İş Bankası personel alımı iş başvurusu 2012, Banka Personel Alımı – İş ilanları – İş başvurusu 2012

T. İş Bankası 2012 yılı içerisinde personel almaya devam ediyor. Yeni çeşitli departmanlarda görev vermek için personel alımı yapacak gişe memuru,güvenlik görevlisi gibi pozisyonlara ağırlık verecek şekilde alımlar yapacak olan banka da çalışmak ister misiniz? İş bankası iş başvurusu ve insan kaynaklarının eleman alımı politikalarını öğrenebilirsiniz…
İş bankası insan kaynakları…

Kariyer Fırsatları
Bankamızda müfettişlik, uzmanlık ve memurluk olmak üzere üç ana kariyer yolu bulunmaktadır. Bu kulvarlardan Bankamıza alınan çalışanların kariyer yolları üst düzey yöneticilik pozisyonlarına kadar uzanmaktadır.

Bankamızda göreve başlayan stajyer uzman yardımcıları ve stajyer müfettiş yardımcıları bir yılın sonunda uzman yardımcısı veya müfettiş yardımcısı olurlar. Bu unvanlara sahip çalışanlar belirli bir süre sonra katıldıkları yeterlik sınavlarında başarılı olmaları halinde uzman veya müfettiş olmaya hak kazanırlar. Daha sonra performanslarına göre Bankamız yönetici kadrolarına atanırlar.
Bankamızda göreve yeni başlayan memurlar ise belirli bir sürenin sonunda katıldıkları Servis Yetkilisi Yardımcısı Seçme Sınavı’nda başarılı oldukları takdirde Servis Yetkilisi Yardımcısı kadrolarına, yine belirli bir sürenin sonunda katıldıkları II. Müdürlüğe Yükselme Sınavı sonucunda başarılı bulunmaları halinde II. Müdür olarak yönetici kadrolarına atanırlar.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.