İnsan ve Yurttaş Hakları Bildirgesi’nin ortaya çıktığı ülke

İnsan ve Yurttaş Hakları Bildirgesi’nin ortaya çıktığı ülke
Bulmacada İnsan ve Yurttaş Hakları Bildirgesi’nin ortaya çıktığı ülke neresidir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Çengel ve kare bulmacada sorulan insan ve yurttaş hakları bildirgesinin ortaya çıktığı ülke sorusunun yanıtı 6 harflidir cevaba FRANSA yazabilirsiniz.

1789 Fransız Devrimi'nin ardından, insan haklarını korumak amacıyla Fransız İnsan ve Yurttaş Hakları Bildirisi yayımlandı. 26 Ağustos 1789'da Fransa Ulusal Meclisi'nde kabul edilen 1789 Fransız İnsan ve Yurttaş Hakları Bildirisi, 1791′de kabul edilen Fransız Anayasası'na ön söz olarak eklenmiştir.

Fransa nedir

Fransa, ya da resmî adıyla Fransız Cumhuriyeti, ana kara toprakları Batı Avrupa'da bulunan ve dünyanın pek çok bölgesinde denizaşırı toprakları olan bir ülkedir. Kıta Fransası, güneyde Akdeniz'den kuzeyde Manş Denizi ve Kuzey Denizi'ne, doğuda Ren Nehri'nden batıda Atlas Okyanusu'na kadar yayılan topraklarda yer alır.

8
167
22
22
22
22
152
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.