Hiçbir başarımı tesadüfe borçlu değilim, buluşlarım da tesadüfen değil, çalışmalarımın eseridir

Hiçbir başarımı tesadüfe borçlu değilim, buluşlarım da tesadüfen değil, çalışmalarımın eseridir
Hiçbir başarımı tesadüfe borçlu değilim, buluşlarım da tesadüfen değil,çalışmalarımın eseridir sözünden hareketle bilgilendirici bir metinyazınız bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Hayatta bazı şeyler tesadüf olduğunu düşünürüz. Ancak başarı asla tesadüf değildir başarı basamaklarını tırmanırken tesadüfen bir yerlere gelebilir, 1-2 basamağı atlayabiliriz fakat başarı basamaklarının hepsini tırmanamayız tesadüfle. Buluşlar bile bir tesadüf değildir çalışmaların eseridirler. Mesela ateşi bulmakta ne var ben de bulurdum diyebilirsiniz ancak o ilkel şartlarda o imkanlarla ateşin buluşu çok önemliydi şimdi kaçınız ilkel şartlarda ateş yakabilirsiniz ki insanlar çakmakla bile ateş yakamazken?

Thomas Addison, İngiliz hekim hiçbir başarımı tesadüfe borçlu değilim. buluşlarım da tesadüfen değil, çalışmalarımın eseridir sözü ile günümüzde hatırlanmaktadır. Başarıya ulaşmak tesadüften değil çalışmaların eseri olduğunu anlatmıştır.

Başarılı olmak için çalışmamız gerektiğini biliriz. Hiçbir çalışma kendi kendine tamamlanmaz. Bir sonuca ulaşmak istiyorsak eğer çalışarak kendimizi geliştirmemiz gerekir. Çalışmaya başladığımızda adım adım başarıya yaklaşırız. Kendimizi çalışmaya programlarsak eğer zaman içerisinde başarıya daha da yaklaşırız.

Buluşlarla başarılı olunur çalışmayla da buluşlar olur. Hayatta tesadüflerle yaşanmaz çünkü tesadüfler risklidir başarıysa riske giremez bir şeydir dolayısıyla da başarı, buluşlar asla tesadüf olamaz.

3411
1936
3366
807
713
843
1141
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.