Hazırlık maçında görülen kırmızı kart ligde geçerlimi

Hazırlık maçında görülen kırmızı kart ligde geçerlimi
Hazırlık maçında görülen kırmızı kart ligde geçerlimi konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Hazırlık maçında görülen kırmızı kart ligde geçerlimi

Ödev cevabı kısaca : Normal koşullarda geçerli değildir. Fakat eğer futbolcunun kırmızı kart görmesine sebep olan davranış futbolcuyu disiplin kuruluna sevkedecek bir davranış ise federasyon disiplin kurulu futbolcuya çok ciddi cezalar verebilir maçın özel maç olması durumu değiştirmez. Örneğin tüm resmi maçlarda 4-5 oynatmama cezası bile alabilir. Burada kırmızı kartın nasıl gördüğü önemli. Maç içinde pozisyon gereği kart görebilirsiniz ve size resmi maçta ceza verdirmez ama gidip hakemin yüzüne tükürürseniz, kaşıdaki futbolcuya kasıtlı bri hareket yapar veya küfrederseniz bu durumlarda disiplin yönetmeliği devreye girer ve ceza alırsınız.

1
1
1
2
2
2
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.