Hangisi sincapa verilen adlardan biridir

Hangisi sincapa verilen adlardan biridir
Sincaplar, çeşitli isimlerle anılır. Peki, hangisi sincaba verilen adlardan biri? Doğru cevabı öğrenmek için soruyu keşfedin.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 2 Haziran Pazar yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru: Hangisi sincapa verilen adlardan biridir

A- Çekelez
B- Kerkenez
C- Sığırcık
D- Kukumav

Doğru Cevap: A- Çekelez

Sincaplar, çoğu zaman şirin ve neşeli görünümleriyle tanınan hayvanlardır. Ancak, farklı bölgelerde ve kültürlerde, sincaplara farklı adlar verilebilir. Şimdi soru şu: Hangisi sincaba verilen adlardan biri?

Doğru cevap: A- Çekelez

Çekelez, sincaba verilen adlardan biridir. Diğer seçenekler arasında kerkenez, sığırcık ve kukumav bulunmaktadır; ancak, sincaplarla ilişkilendirilmezler. Sincaplar, genellikle hızlı ve atik hareketleriyle tanınırken, çekelez adı da bu canlıların özelliklerine uygun bir şekilde verilmiştir.

1
1
1
0
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.