Görevde Yükselme Sınavı Ne Zaman

Görevde Yükselme Sınavı Ne Zaman
Görevde Yükselme Sınavı 2014 Tarihi, Görevde Yükselme Sınavı Ne Zaman

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün yapmış olduğu açıklama doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığı Eylül ayında görevde yükselme sınavı yapacak. Sınav sonuçları ekim ayında duyurulacak ve kasım ayında yeni şube müdürleri görevlerine getirilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavının 13 Eylül 2014 tarihinde yapılması bekleniyor. Sınavın duyurusuna ait bilgilendirme sınava bir ay kala resmi yazıyla tüm milli eğitim müdürlüklerinde ve bakanlığın resmi internet sitesinde duyurulacak. Yapılacak olan bilgilendirmede atama yapılacak kadroların türü, derecesi, kadronun bulunduğu şehir gibi detaylara yer verilecek. Bakanlığın yaptığı açıklamaya göre sınavın kesin olarak eylül ayında yapılmasına karar verildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.