Duygu ve düşüncelerinizi yazıya dökmeyi seviyor musunuz

Duygu ve düşüncelerinizi yazıya dökmeyi seviyor musunuz
Duygu ve düşüncelerinizi yazıya dökmeyi seviyor musunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Evet seviyorum. Çünkü bazen yaşadıklarını, gördüklerini ve duyduklarını yazmak istersin. Çünkü bazı insanlar yazarak yaşadıklarını gözden geçirmek, mental olarak rahatlama hissi yaşamak isterler. Bazı insanlar hatıralara çok değer verirler. İnsanlar gün içerisinde yaşadıklarını günü gününe kaydederler. Ben de bu duygularla yazıyorum.

Duygu ve düşünceleri yazıya dökmek çok faydalı bir aktivitedir. Çünkü bir insan her zaman kendi duygu ve düşüncelerini bir başkasına aktaramaz veya aktarmak istemez.

Bu durumlarda insanın imdadına kağıt ve kalem yetişir. Bir başkasına anlatamadığımız veya anlatmak istemediklerimizi kağıda tüm çıplaklığıyla aktarabiliriz. Bu durum insanda müthiş bir rahatlamaya sebep olur.

Aynı zamanda yazı yazma alışkanlığı kazanmamıza sebep olur. Bazen kağıt ve kalem insanın en büyük sırdaşıdır. İnsan bazı durumlarda en yakınlarına anlatamadığı sırlarını kağıda dökerek rahatlar.

Bunun bir diğer avantajı ise üzerinden çok uzun bir zaman geçse bile o zamana dair düşüncelerimizi tekrar hatırlayabiliriz. Bu yüzden yazıya dökmek her zaman iyidir.

456
204
323
143
144
327
236
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.