Diyanet İşleri, 3 Bin Kadrolu Açıktan Atama Sınav Yeri Ve Tarihi

Diyanet İşleri, 3 Bin Kadrolu Açıktan Atama Sınav Yeri Ve Tarihi
KADROLU-2012-1 AÇIKTAN ATAMA SÖZLÜ SINAVA GİRECEK ADAYLARIN DİKKATİNE... DİB Kadrolu 2850 İmam Hatip ve 150 Müezzin Kayyım Alım Sınav Yer ve Tarihi.

Kadrolu 2850 İmam Hatip ve 150 Müezzin Kayyım Alım Sınav Yer ve Tarihi.

DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

T.C.
BAŞBAKANLIK
Diyanet İşleri Başkanlığı
KADROLU-2012-I AÇIKTAN ATAMA ADAY SINAV YERİ-TARİHİ ÖĞRENME SİSTEMİ
AnaSayfa     Sorgu Ekranı     Taban Puan

KADROLU-2012-1 AÇIKTAN ATAMA SÖZLÜ SINAVA GİRECEK ADAYLARIN DİKKATİNE
SINAV YERİNDE YANINIZDA BULUNDURMANIZ
GEREKEN BELGELER
1. Nüfus Cüzdanı veya Sürücü Belgesi 
2. Sınava Giriş Belgesi(Bu program aracılığıyla)


Lütfen, sınav yerinde sabah saat 08:30 da hazır bulununuz.
SÖZLÜ SINAVA ÇAĞRILANLARIN TESBİTİ Sınava katılma şartlarını taşıyan ve duyuru şartlarına  uygun olarak başvuranların; başvuru yaptıkları kontenjan grubuna tanınan sayıdan fazla olması halinde, tercih ettikleri kontenjan grubu dikkate alınarak KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere 3 katına kadar aday sözlü sınava alınmaktadır.

Eşit KPSS puanı almış olmaları nedeniyle son sıradaki aday sayısının birden fazla olması halinde ise bu adayların tümü sözlü sınava çağrılır.

Not: sözlü sınavda başarılı olan adaylar, müracaat ettikleri kontenjan grubuna tanınan sayı kadarı en yüksek sözlü notundan başlayarak tercih hakkı kazanır.
En son sıradaki adaylardan sözlü notu eşit olan çıktığında ise, kpss puanı en yüksek olan tercih hakkı kazanır.
SINAVA GİRİŞ BELGESİ Bu belge, müracaat edilen ünvan'a ait Kontenjan Gruplarına tanınan kontenjan sayısının 3 katı kadarının KPSS puanına göre tesbiti sonucunda sözlü sınava hak kazananlara bu program aracılığıyla verilir.

Belgede, adayın kimlik bilgilerinin yanısıra sınava girilecek il adı, sınav tarihi gibi bilgiler bulunur.
SINAV SONUÇLARI ve
SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI,TERCİH ALINMASI VE HABERLEŞME
1. Sözlü Sınav sonuçları, sınavların bitiminden sonra gerekli inceleme ve hazırlıkları müteakiben Başkanlığımıza ait www.diyanet.gov.tr adresinde bulunan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Web  sayfasında yayınlanacaktır.

2. Sözlü sınavda başarılı olup ait oldukları ünvan ve gruba tanınan kontenjan kapsamına giren adaylardan sınav sonuçlarının yayınlandığı program aracılığıyla tercih(en fazla 15 il) alınacaktır.

3. Gerek sözlü sınav sonuçları ve gerekse tercih alma işlemleri Başkanlık Web sayfasında bulunan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü  sayfasında yapılacak olup, bunun dışında adaylara her hangi nedenle olursa olsun başkaca bir tebligat yapılmayacaktır.
WEB UYGULAMA PROGRAMINDA SORUN YAŞIYORSANIZ Programlarınızın menü kısımlarının gözükmediği durumlarda, İnternet Explorer in ARAÇLAR Menüsüne ardından  Uyumluluk Görünümü  Ayarları  ve gelen menüdeki TÜM WEB SİTELERİNİ UYUMLULUK GÖRÜNÜMÜNDE GÖSTER alanını Çentikleyip .... Kapatın
 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.