Büyüklerinizin sizi anlamadığını düşündüğünüz bir olayı anımsayınız

Büyüklerinizin sizi anlamadığını düşündüğünüz bir olayı anımsayınız
Büyüklerinizin sizi anlamadığını düşündüğünüz bir olayı anımsayınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Büyüklerinizin sizi anlamadığını düşündüğünüz bir olayı anımsayınız

Ödev cevabı kısaca : Büyüklerimizin yoğun iş temposu veya kişisel sıkıntıları nedeniyle bazen çocuklarının hissettiklerini anlamakta zorlandıkları bir olayı anımsıyorum. Bu durumda, çocuklar olarak anlayış beklerken, aslında büyüklerimizin amacının bizi anlamak ve destek olmak olduğunu zamanla anladım.

Ortaokuldayken bir gün arkadaşlarımla bisiklet sürmek istedik, ama annem izin vermedi. Ödev yapmamı istedi. Önce bu kararı anlamadım ve sinirlendim. Ama sonra derslerin önemini kavradım ve öğrenimim için bu kuralların gerekliliğini anladım. Büyükler bazen bizim için daha iyi kararlar alırlar.

235
359
374
41
29
104
739
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum