Bodur tavuk her gün piliç

Bodur tavuk her gün piliç
Bodur tavuk her gün piliç atasözünün anlamı, minyon tipli, ufak tefek kişiler, genelde yaşlarından daha küçük görünürler.

Becerileri ve yetenekleri sınırlı olan kişiler, belirli bir seviyede kalırlar, yükselemeden yaşar giderler. Minyon görünümlü ve ufak tefek tipler genellikle oldukları yaştan daha küçük gösterirler.

Minyon tipli, ufak tefek kişiler, genelde yaşlarından daha küçük görünürler. Becerileri ve yetenekleri sınırlı olan kişiler, belirli bir seviyede kalırlar, yükselemeden yaşar giderler. Minyon görünümlü ve ufak tefek tipler genellikle oldukları yaştan daha küçük gösterirler.

Küçük tip, minyon bireyler genellikle yaşlarından daha küçük görünürler. Sınırlı beceri ve yetenekleri olan insanlar belli bir seviyede kalırlar, yükselmeden önce yaşarlar ve giderler. Minyon görünümlü ve minyon türleri genellikle yaşlarından daha küçüktür.

1
3
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.