Bir kararda bir Allah

Bir kararda bir Allah
Bir kararda bir Allah atasözünün anlamı, gücü, büyüklüğü eksilmeyip aynı kalan yalnızca Allah'tır anlamında kullanılan bir söz.

Hayatımız boyunca yaşantımız aynı noktada, aynı güzellikte ve kötülükte devam etmez. Sağlıklı bir birey sağlığını kaybedebilir, zengin kişi fakirleşebilir ve işi olan işini kaybedebilir. Her şey tek bir düzen doğrultusunda ilerlemez, hayatımız boyunca değişkenlik gösterir. Gücü ve büyüklüğü eksilmeyen, hep aynı kalan tek varlık Allah'tır.

İnsan hayatı hep aynı düzende sürüp gitmez. Kişi sağlığını kaybedebilir, fakirleşebilir, işini kaybedebilir. Gücünü, büyüklüğünü hiç kaybetmeyen, her şeyi aynı kalan sadece Yüce yaratıcı Allah (c.c.) 'tır.

5
3
66
4
84
31
229
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.