AUZEF vize sınav sonuçları

AUZEF vize sınav sonuçları
AUZEF güz dönemi ara sınav sonuçları açıklandı. Eğitimlerin açık öğretim ve uzaktan eğitim aracılığı ile devam eden öğrenciler AUZEF sınav sonuçlarını sorgulamaya başladı.

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz dönemindeki derslerinizin ara sınavları 21 Kasım 2020 – 29 Kasım 2020 tarihleri arasında uygulandı.

İstanbul Üniversitesi'nde eğitimlerini uzaktan olarak sürdüren öğrencilerin büyük bir merakla bekledikleri AUZEF sınav sonuçları internet üzerinden yayınlandı. Öğrenciler haberimizde yer alan linke tıklayabilir ve kullanıcı adı ve şifrelerini ilgili alanlara girerek AUZEF güz dönemi online sınav sonuçlarını görüntüleyebilirler. İşte erişime açılan AUZEF sınav sonuçlarına dair detaylar…

Sınav sonuçlarına esinav.istanbul.edu.tr sayfasından ulaşabilirsiniz.

Final ve bütünleme sınavları ne zaman yapılacak

AUZEF'in diğer sınavları ise şu tarihlerde gerçekleşecek;
Bitirme (Final) Sınavı : 02 - 10 Ocak 2021
Telafi (Bütünleme) Sınavı : 30 Ocak - 07 Şubat 2021

32
2
37
3
8
14
24
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.