AUZEF sınavı ne zaman saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor

AUZEF sınavı ne zaman saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor
İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınavları için geri sayım başladı. Bu bağlamda birçok aday, AUZEF sınav giriş belgesini almak için detayları araştırıyor. Peki, AUZEF sınavı ne zaman, saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor?

2023-2024 eğitim-öğretim yılı AUZEF ara sınavları için son hazırlıklar sürüyor. Güz dönemi ara sınavları 11-12 Kasım 2023 tarihlerinde 81 il ve KKTC’de bulunan sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek.

Cumartesi ve pazar günleri sabah ve öğle olmak üzere toplam 3 oturumda yapılacak olan AUZEF sınavlarında 30 dakika süre tanınacak. Ara sınav sonuçlarının değerlendirmeye etki oranı %30, bitirme/telafi sınavının ise %70’tir.

AUZEF sınavı ne zaman, saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor

AUZEF sınav giriş belgesi yayımlandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınavları 11 Kasım ve 12 Kasım tarihlerinde yapılacak. Öğrenciler giriş belgelerini AKSİS üzerinden edinebilecekler.

Sabah oturumları : Saat 09:30
Öğleden sonraki oturumlar Saat : 14:00

Örneğin ara sınavda (vizede) 14 üniteden/haftadan oluşan bir ders için ilk 7; 12 üniteden oluşan bir ders için ilk 6; 10 üniteden oluşan bir ders için ise ilk 5 üniteden/haftadan soru sorulmaktadır.

Çoktan seçmeli sınavlarda aksi belirtilmediği sürece her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir.

AUZEF sınav giriş belgesi nasıl alınır

AUZEF sınav giriş belgeleri https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılarak alınabiliyor.

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAK TIKLAYINIZ

86
3
13
1
15
8
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.