Auzef kayıt dondurma nasıl yapılır

Auzef kayıt dondurma nasıl yapılır
Auzef kayıt dondurma nasıl yapılır, kimler kayıt dondurma işlemi için başvurabilir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Öğrenimine herhangi bir nedenle ara vermek isteyen öğrenciler kayıt dondurma talebinde bulunabilirler. Öğrenci, kayıt dondurma başvurusunda bulunmak için ne yapmalıdır?
Kayıt dondurma talebinde bulunabilmek için AKSİS otomasyon sistemine (aksis.istanbul.edu.tr) giriş yapılır. OBS kısmından Öğrenim Bilgileri başlığı altındaki Talep İşlemleri menüsü tıklanır. Açılan sayfada Başvuru Türü bölümünden Kayıt Dondurma seçilir. Karar Grup ve İzin Türü bölümlerinden uygun seçenekler tercih edilir. Eğitim bilgisi bölümünde kayıt dondurulmak istenen bölüm seçilir. Talep nedeni bölümünde kayıt dondurma sebebi kısaca açıklanır. Doküman ekle bölümüne kayıt dondurma dilekçesi imzalı olarak yüklenir. Kayıt dondurma dilekçesine ulaşmak için tıklayınız. (Bağlantı verilecek). Kaydet butonuna tıklanarak başvuru işlemi tamamlanır.

Detaylı bilgiye üniversitenin sayfasından ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

3
67
3
3
1
2
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.