AUZEF Bahar Dönemi Telafi (Bütünleme) Sınav Sonuçları

AUZEF Bahar Dönemi Telafi (Bütünleme) Sınav Sonuçları
İstanbul Üniversitesi Senato kararı uyarınca; 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Bahar Dönemi Telafi (Bütünleme) sınavı çevrimiçi (online) olarak uygulandı.

Bahar Dönemi Telafi (Bütünleme) Sınavları için AUZEF sistemi, 10 Ağustos 2020 – 16 Ağustos 2020 tarihleri arasında uygulandı.

Çevrimiçi (online) olarak yapılacak olan Bahar Yarıyılı Telafi (Bütünleme) Sınavlarında sizlere her dersten 20 adet soru yönlendirilecek ve 30 dakika süre verildi. Sınavın başarı notuna katkısı %75 olarak hesaplanacaktır.

2019 - 2020 Bahar Dönemi Çevrimiçi (Online) Telafi Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Sınav sonuçlarınızı http://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile görüntüleyebilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.