Auzef 2. Üniversite muafiyet başvuru kılavuzu

Auzef 2. Üniversite muafiyet başvuru kılavuzu
İstanbul Üniversitesi Auzef Muafiyet başvuru işlemleri 07 Ekim 2019 saat 12:00 den 11 Ekim 2019 saat 16:00’ a kadar http://aksis.istanbul.edu.tr/ adresinden yapılacaktır.

Muafiyet başvuru işlemleri 07 Ekim 2019 saat 12:00 den 11 Ekim 2019 saat 16:00’ a kadar http://aksis.istanbul.edu.tr/ adresinden, sadece 

  •   Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I – II 
  •   Türk Dili I – II 
  •   Yabancı Dil I – II

  dersleri için yapılacaktır.

Kılavuza ulaşmak için tıklayın.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında ilk kez fakültemize kayıt yaptıran öğrencilerimiz, kayıt oldukları ilk yarıyılda ve ilan edilen kayıt tarihleri arasında ortak derslerden AUZEF’e muafiyet talebinde bulunabilirler.

KİMLER MUAFİYET BAŞVURUSUNDA BULUNABİLİR ?

HERHANGİ BİR YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN;

• AUZEF’e 2019-2020 Öğretim yılında kayıt yaptıran, YÖKSİS sisteminde mezuniyet bilgisi olan öğrencilerin muafiyet işlemleri Fakültemiz tarafından yapılacak olup, başvuru gerekmemektedir.
• AUZEF’e 2019-2020 Öğretim yılında kayıt yaptıran, YÖKSİS sisteminde bir yükseköğretim programına ait mezuniyet bilgisi bulunmayan öğrencilerin http://aksis.istanbul.edu.tr/ adresinden başvuru yapmaları ve onaylı transkriptlerini sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

HERHANGİ BİR YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINA DEVAM EDEN ÖĞRENCİLER İÇİN;

• AUZEF’e 2019-2020 Öğretim yılında kayıt yaptıran, herhangi bir yükseköğretim programına devam eden öğrencilerin http://aksis.istanbul.edu.tr/ adresinden başvuru yapmaları ve onaylı transkriptlerini sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
4
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.