Ata Yayıncılık Sınav Takvimi

Ata Yayıncılık Sınav Takvimi
2019-2020 Ata Yayıncılık sınav takvimi, sınavları ne zaman uygulanacak detaylar haberimizde...

Ata Yayıncılık 2019-2020 eğitim öğretim yılında 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflara 6 adet deneme sınavı uygulayacaktır.

  • 1. Deneme Sınav Uygulama Tarihleri 14-18 Ekim
  • 2. Deneme Sınav Uygulama Tarihleri 25-29 Kazım
  • 3. Deneme Sınav Uygulama Tarihleri 6-10 Ocak
  • 4. Deneme Sınav Uygulama Tarihleri 24-28 Şubat
  • 5. Deneme Sınav Uygulama Tarihleri 30 Mart 3 Nisan
  • 6. Deneme Sınav Uygulama Tarihleri 11-15 Mayıs

Ölçme Değerlendirme
Öğrencilerin sınavda çıkardıkları netler; Türkiye genelindeki, kendi okullarındaki ve sınıflarındaki başarı durumlarını gösterecek biçimde, ayrı ayrı değerlendirilmektedir. 

Programa %100 Uygunluk
Yeni ilkokul programları "yapılandırmacı (oluşturmacı) eğitim felsefesini referans almıştır; araştıran, sorgulayan, eleştriren, yorumlayan bireyler yetiştirmeyi hedeflemiştir. Ata Yayıncılık olarak yeni ilköğretim programlarını referans almaktayız. Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı (TTKB) tarafından yeni ilköğretim programlarında yapılan köklü değişikliklerin yanı sıra, eğitim - öğretim yılı içerisinde kurul kararına dayalı olarak uyapılan kısmi değişiklikler de yayınevimizce takip edilerek tüm yayınlarımıza olduğu gibi sınavlarımıza da zamanında yansıtılmaktadır.  

Ders Kitaplarına %100 Uygunluk
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerimize dağıtılan ders kitaplarına paralel bir değerlendirme yaklaşımı temel almaktayız. Deneme sınavlarımız 1. Dönem 3 tane, 2. dönem 3 tane olmak üzere toplam 6 deneme sınavından oluşmaktadır.  

Karne Uygulaması
Öğrencilere, öğrenme eksiklerini görebilmeleri için ayrıntılı kazanım tablosundan oluşan bir karne verilmektedir. Öğrenci karnesinde aynı zamanda sınıf, okul, ilçe, il ve Türkiye'deki sınava katılım ve derece bilgileri bulunmaktadır.  

9
4
5
6
4
8
6
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum