Antidemokratik uygulamalardan daha başka hangi kişi ya da gruplar etkilenmektedir

Antidemokratik uygulamalardan daha başka hangi kişi ya da gruplar etkilenmektedir
Antidemokratik uygulamalardan daha başka hangi kişi ya da gruplar etkilenmektedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Demokratik uygulamalar barı, huzur, güven ve adalet ortamının tesis edilmesi için gereklidir. Bu nedenle demokratik ilkelerde refah seviyesi yüksektir. Demokratik haklarının farkında olan bireyler sorumluluklarının da farkında olarak hayatına devam eder. Antidemokratik toplumlarda ise tam tersi bir durum yaşanmaktadır.

Bu uygulamalar bilinçsiz ve korunmasız oldukları için çocukları ve yaşlıları etkilemektedir. Çünkü, demokrasinin onlara sundukları haklar konusunda ya bilgisiz ya da güçsüz kalmaktadırlar.

Antidemokratik uygulamalar zulümlerin artması, adaletin yok olması, savaşların yaşanması, kaosun meydana gelmesi, kargaşanın oluşması, hukukun hiçe sayılması, suçun artması gibi durumlara neden olarak toplumda birey hayatını olumsuz etkiler, hak iddiasında bulunan ve hakkını almak isteyen grupların da adaletsizlik yaşamasına ve zulüm görmesine neden olarak kaos meydana getirir.

3
153
25
6
15
1
17
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum