Adalet Bakanlığı Zabıt Katibi Alımı İlanı 2012

Adalet Bakanlığı Zabıt Katibi Alımı İlanı 2012
Adalet Bakanlığı Zabıt Katibi Alımı İlanı 2012

31/12/2011 – Sonunda beklediğimiz gibi beklediğimiz tarihte ilan verildi. Tüm adaylara şimdiden hayırlı olsun. Adalet Bakanlığı 3.380′i sözleşmeli, 665′i kadrolu olmak üzere toplam 4045 zabıt katibi alımı yapacak. Başvuru için ön şart 2010 yılı kpss sınavından 70 puan almak. Adalet, bilgisayar ve ticaret bölümü mezunlarından sertifika istenmeyecek. Diğer bölüm mezunlarından meb onaylı sertifika istenecek.  Zabıt katipliği için başvurular 23 Ocak 2012 Pazartesi günü başlayıp, 3 Şubat 2012 Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecektir.

Adalet Bakanlığı Zabıt Katibi Alımı 2012 Klavye Sınavı Ne Zaman ? :

Kadrolu zabıt katipliği için 18 Şubat 2012 Cumartesi günü saat 09:00’da, sözleşmeli zabıt katipliği için 19 Şubat 2012 Pazar günü saat 09:00’da adayların daktilo veya bilgisayar ile vuruş hesabı yapılmadan üç dakikada yanlışsız olarak en az doksan kelime yazıp yazamadıklarının tespiti için uygulama sınavı yapılacaktır. Belirtilen günde uygulama sınavının bitirilememesi halinde takip eden günlerde sınava devam edilecektir.

Adalet Bakanlığı Zabıt Katipliği Mülakatı Ne Zaman ?:

Sözlü sınav tarihi ve saati: Kadrolu zabıt katipliği için 25 Şubat 2012 Cumartesi günü saat 09:00’da, sözleşmeli zabıt katipliği için 26 Şubat 2012 Pazar günü saat 09:00’da, Yönetmeliğin 14 üncü maddesine göre adaylar sözlü sınava alınacaklardır. Belirtilen günde sözlü sınavın bitirilememesi halinde takip eden günlerde sınava devam edilecektir.

Adalet Bakanlığı Zabıt Katipliği Başvuru için Gerekli Belgeler ?:

a) Başvuru formu (İndirmek için tıklayın),

b) Öğrenim belgesi (aslı veya komisyon başkanlığınca ya da ilgili öğretim kurumunca onaylı örneği),

c) KPSS-2010 sınav sonuç belgesi (aslı veya bilgisayar çıktısı ya da komisyon başkanlığınca onaylı örneği),

d) Bilgisayar veya daktilografi dersini başarıyla tamamladığını gösteren sertifika ya da yukarıda belirtilen okullardan mezun olduğuna dair belge,

e) Adayların eşlerinin iş durumlarına ilişkin dilekçe şeklinde beyan,

f) Sözlü sınava katılmaya hak kazananlar ayrıca, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönetmeliğinin 12 nci maddesine uygun olarak doldurulacak Arşiv Araştırması Formunu ibraz etmek zorundadırlar (Adalet komisyonlarından temin edilecektir).

KADROLU ZABIT KATİBİ ALIMI YAPILAN İLLER VE KADRO SAYILARI:

Adalet Bakanlığı 3.380 Sözleşmeli Zabıt Katibi Alımı Yapılan İllerin Listesini ve Kadro Sayılarını Görmek İçin <<<<< TIKLAYIN >>>>>>>

katipler.net

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.