2024-KPSS Ön Lisans Sınavı Giriş Belgeleri Erişime Açıldı: Nasıl Alınır?

2024-KPSS Ön Lisans Sınavı Giriş Belgeleri Erişime Açıldı: Nasıl Alınır?
1 Eylül 2024'te yapılacak KPSS Ön Lisans Sınavı için giriş belgeleri ÖSYM'nin internet sitesinde erişime açıldı. Sınav günü için önemli uyarılar ve belgelerin nasıl alınacağı hakkında tüm detaylar burada.

1 Eylül 2024'te gerçekleştirilecek KPSS Ön Lisans Sınavı'na katılacak adaylar için sınava giriş belgeleri erişime açıldı. Adaylar, sınav günü binalara zamanında giriş yapabilmek ve sınavdan önceki tüm hazırlıklarını eksiksiz tamamlayabilmek için belgelerini dikkatlice kontrol etmelidir. Kimlik belgelerinin eksiksiz ve güncel olması, sınavın geçerli sayılması için büyük önem taşımaktadır.

2024-KPSS Ön Lisans Sınavı: Giriş Belgeleri Erişime Açıldı

1 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2024 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans oturumu için adayların sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Sınava katılacak olan adaylar, sınav günü yanlarında bulundurmak zorunda oldukları bu belgeleri ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden edinebilecekler.

Sınava Giriş Belgeleri Nasıl Alınır?

Sınava girecek adaylar, sınava giriş belgelerini 22 Ağustos 2024 tarihinden itibaren saat 15:15'ten sonra https://ais.osym.gov.tr adresine T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle giriş yaparak alabilirler. Bu belgede, adayların sınava gireceği bina ve salon bilgileri ile fotoğrafları yer alacak. Adayların, sınava giriş belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktısını alarak sınav günü yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Sınav Günü İçin Önemli Bilgiler

  1. Sınav Saati ve Bina Girişi: Adayların sınav günü saat 10:00'dan sonra sınav binalarına alınmayacağı unutulmamalıdır. Bu nedenle, sınavın yapılacağı binaya zamanında ulaşmak son derece önemlidir.
  2. Kimlik Belgeleri: Adayların sınava giriş belgelerinin yanı sıra, fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgelerini (nüfus cüzdanı, T.C. kimlik kartı, süresi geçerli pasaport vb.) yanlarında bulundurmaları zorunludur. Sürücü belgesi gibi diğer belgeler sınava giriş için geçerli sayılmayacaktır.
  3. Hazırlıklar ve Sınav Günü Uyarıları: Adayların sınav günü öncesinde sınava girecekleri binayı görmeleri, sınav günü çanta gibi eşyalar getirmemeleri ve sınavdan en az bir saat önce sınav binasında hazır bulunmaları gerekmektedir. Kalem, silgi gibi sınavda kullanılacak araç gereçler ÖSYM tarafından sağlanacak olup, adaylar sadece şeffaf pet şişe içinde su getirebilirler.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.