DGS Sonuçları ve Aday Cevapları Erişime Açıldı: Sonuçlara Nasıl Ulaşılır?

DGS Sonuçları ve Aday Cevapları Erişime Açıldı: Sonuçlara Nasıl Ulaşılır?
2024 DGS sonuçları ve cevap kâğıtları erişime açıldı. Adaylar, ÖSYM’nin resmi sitesinden T.C. kimlik numarası ve şifreyle sonuçlarını ve cevap kâğıtlarını görüntüleyebilir. Detaylı bilgi için tıklayın.

2024-DGS Sonuçları Açıklandı

2024 DGS Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

30 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşen Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçları, 10 Eylül 2024 itibarıyla adayların erişimine açıldı. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle ÖSYM'nin sonuç sayfası üzerinden sınav sonuçlarını görüntüleyebilirler.

2024 DGS Cevap Kâğıtları ve Aday Cevapları Yayında

Sınavın ardından adaylar, sınavda kullandıkları cevap kâğıtlarını ve işaretlemelerini ÖSYM’nin ais.osym.gov.tr adresinden inceleyebilirler. 10 Eylül 2024 saat 10:15'ten itibaren 10 gün süreyle erişime açık olan bu bölümde, adaylar kendi işaretlemelerini ve soruların doğru cevaplarını karşılaştırabilirler.

Aday Cevaplarının Detaylı İncelenmesi

Sınavın optik okuyucu tarafından okunan cevap kâğıtlarını görüntüleyerek, doğru, yanlış ve boş bırakılan soruları öğrenebilirsiniz. Bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlı olup resmi belge niteliği taşımaz. Her türlü resmi işlemde ÖSYM’nin kayıtları geçerlidir.

2
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.