2023 MSÜ zor muydu, kolay mıydı, nasıldı

2023 MSÜ zor muydu, kolay mıydı, nasıldı
Askeri Aday Belirleme Sınavı MSÜ sınavı sonrası, sınavdan çıkan adaylar sosyal medyada soru analizinde bulunurken bir sonraki sınava girmeye hazırlanan adaylar "MSÜ zor muydu, kolay mıydı? MSÜ soruları nasıldı?" gibi sorulara yanıt arıyor.

Milli Savunma Üniversitesi, Askeri Aday Belirleme Sınavı MSÜ sınavı sonrası, sınavdan çıkan adaylar sosyal medyada soru analizinde bulunurken bir sonraki sınava girmeye hazırlanan adaylar "MSÜ zor muydu, kolay mıydı? MSÜ soruları nasıldı?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte adayların gözünden sınav soruları ve 2023 MSÜ sınav yorumları ile ilgili detaylar…

MSÜ zor muydu, kolay mıydı sorusuna binlerce kişi yanıt aramaya başladı. Toplamda 120 sorudan sorumlu olan adaylar Tarih, Coğrafya, Felsefe, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Matematik, Fen Bilimleri, Fizik, Kimya ve Biyoloji gibi alanlarda soruları cevaplarken sınav çıkışı sınav yorumlarını merak ediyor. Sınavda yer alan bazı sorular sosyal medyanın gündemine otururken, bir sonraki sınava girmeye hazırlanan pek çok aday MSÜ soruları nasıldı? MSÜ zor muydu, kolay mıydı diye araştırıyor. 2022 MSÜ yorumları ve sosyal medyada sınava ilişkin detaylar…

  • MSÜ kötü geçti biz neyi yanlış yaptık.
  • Tarihin en kolay MSÜ sınavı
  • MSÜ sınavı böyleyse YKS'yi düşünemiyorum.
  • MSÜ’de sosyal sorularını kim hazırladı konuşmamız gereken şeyler var çünkü...
  • MSÜ sosyalle YKS sosyal benziyorsa ben bittim, kalan arkadaşlara başarılar...
  • MSÜ sosyal kısmına çok da takılmamak lazım.
  • MSÜ böyleyse gerçek sınavı düşünemiyorum.
  • MSÜ kolay mıydı, zor muydu çözemedim. Türkçe kolay sosyal zor falan...

1
0
1
0
1
2
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.