2021 ATA AÖF güz yarıyılı bütünleme sınavı ne zaman yapılacak

2021 ATA AÖF güz yarıyılı bütünleme sınavı ne zaman yapılacak
2021 Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ATA AÖF bütünleme sınavı, 8-19 Şubat 2021 tarihlerinde online olarak uygulanacak…

Üniversiteden gelen açıklamaya göre online olarak gerçekleştirilen bütünleme sınavları 8-19 Şubat'ta organize edilecek. 2020-2021 Güz Yarıyılı Online bütünleme sınavları üniversitenin takvimine göre, 8-19 Şubat 2021'de yapılacak.

Ata Aöf Bütünleme Sınavı Ne Zaman, Online Mı Olacak

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde (ATA AÖF) bütünleme sınavı 8-19 Şubat 2021 tarihlerinde uygulanacak. Sınavlar koronavirüs pandemisi sebebiyle online olarak gerçekleşecek.

Ata Aöf Onlıne Sınava Giriş Nasıl Yapılır

Sınav sistemine https://esinav.ataaof.edu.tr/ sayfası üzerinden erişim sağlanabilecek. Öğrencilerin bu tarihler aralığında, hangi gün hangi derslerin sınavına girebileceklerini gösteren detaylı sınav programına AT AÖF'ün web sayfasında ulaşılabiliyor.

1
0
0
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.