2021 AÖF Güz Dönemi Çevrim İçi (Online) dönem sonu sınav sonuçları

2021 AÖF Güz Dönemi Çevrim İçi (Online) dönem sonu sınav sonuçları
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi dönem sınavları bugün sona erdi. 1. yarıyıl dersleri ve 5. yarıyılda okutulan fark dersleri sınavları 16-17-18 Ocak’ta düzenlendi. 3, 5 ve 7. yarıyıl dersleri sınavları ise 23-24-25 Ocak'ta yapıldı.

AÖF sınav sonuçları için bekleyiş son buldu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final oturumu, 16-17-18 ve 23-24-25 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilmişti. Anadolu Üniversitesi resmi Facebook sayfasından AÖF sınav sonuçlarının açıklandığını bildirdi. AÖF sonuç duyurusunda 'Dönem Sonu Sınav sonuçları açıklandı! Sonuçlara https://aof.anadolu.edu.tr adresinden erişebilirsin.' ifadelerine yer verildi.

Geçtiğimiz günlerde tamamlanan AÖF güz dönemi dönem sonu sınavının değerlendirmeleri tamamlandı. AÖF sınav sonuçları Anadolu Üniversitesi açıköğretim fakültesi öğrencilerinin erişimine açıldı.

Anadolu Üniversitesi'nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan yazılı açıklamada "Dönem Sonu Sınav sonuçları açıklandı! Sonuçlara https://aof.anadolu.edu.tr adresinden erişebilirsin. " denildi.

Öğrenciler, ANADOLU MOBİL uygulamasından ya da aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu bölümüne T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak ulaşılabilecek.
AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

21
3
2
2
3
5
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.