2020 Galatasaray İlkokulu kura sonuçları

2020 Galatasaray İlkokulu kura sonuçları
Galatasaray Üniversitesi Galatasaray İlkokulu yönetmeliğine göre her yıl 50 öğrenciyi noter huzurunda çekilen kura ile birinci sınıfa alıyor. Kura sonuçları 20 Temmuz Pazartesi günü açıklanacak.

Kura sonuçları saat kaçta açıklanacak

Kura, 20 Temmuz 2020 Pazartesi günü saat 11.00'de, Noter, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Temsilcisi, Galatasaray Lisesi ve Galatasaray İlkokulu yetkilileri huzurunda piyango yöntemiyle çekilir. Çekiliş sonucunda 50 aday öğrenci yedek liste olmadan belirlenir, Kurada isimleri belirlenen aday öğrencilerin listesi aynı gün gsl.gsu.edu.tr ve gsi.gsu.edu.tr adresindeki web sitesinde yayımlanır.

Kayıt Beyanı

Kurayla belirlenen aday öğrencilerin velileri (anne, baba veya yasal vasi) 22-24 Temmuz 2020 tarihleri arasında Galatasaray ilkokuluna kayıt yaptıracaklarını beyan edeceklerdir.

Kayıt beyan süresi bitiminde belirlenen 50 kişilik kontenjanın dolmaması halinde, başvuru listesindeki adaylar arasında 27 Temmuz 2020 Pazartesi günü saat 11.00'de yeniden aynı yerde ve aynı yöntemle kura çekilişi yapılır.

İkinci kura ardından tespit edilen aday öğrencilerin kayıt beyanı 29 Temmuz 2020 Çarşamba günü yapılır.

2019-2020 eğitim-öğretim yılında herhangi bir ilkokulun 1. sınıfına kayıt yaptırmış ve devam etmiş olduğu tespit edilen aday öğrenciler kurada kazansalar bile kesin kayıtları yapılamaz.

2020-2021 öğretim yılında, Galatasaray Lisesi İlkokulu'nun birinci sınıfına alınacak 50 (elli) öğrenci, 20 Temmuz 2020 Pazartesi günü; Noter, Milli Eğitim Müdürlüğü, Okul görevlileri huzurunda online olarak da yayımlanan kur'a ile belirlenmiştir.

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesine aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sonuçlara ulaşmak için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

2
0
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.