2019 DİB-MBSTS Sınav Tarihi

2019 DİB-MBSTS Sınav Tarihi
ÖSYM 2019 yılında DİB-MBSTS Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavını 13 Nisan 2019 tarihinde yapacak.

Sınav başvuru kılavuzları başvuru tarihinden 2-3 gün önce açıklanmaktadır. Sınav soruları sınavdan sonraki hafta içi açıklanmaktadır.

2019 DİB-MBSTS Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı

Sınav başvuru tarihi, 19-28 Şubat tarihlerinde,

Sınav geç başvuru günü, 12 Mart 2019

Sınav tairhi, 13 Nisan 2019

Sonuç açıklanma tairih, 7 Mayıs 2019

* Güncel gelişmelere göre ÖSYM Sınav Takvimi yenilenerek kamuoyuna duyurulacaktır. İlgililerin zaman içinde takvim bilgilerini kontrol etmeleri ve ÖSYM'den yapılan duyuruları takip etmeleri tavsiye edilir.

** Geç başvuru gününde yapılan başvurularda sınav ücreti, aynı gün saat 23:59'a kadar artırımlı olarak ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan "ÖDEMELER" alanından kredi kartı/banka kartı ile yatırılacaktır.

*** Elektronik Yabancı Dil Sınavları (e-YDS) ÖSYM Elektronik Sınav Merkezlerinde (e-Sınav Binalarında) yapılacaktır. Sınava başvuru tarihlerinde, ÖSYM e-Sınav Merkezlerinin kapasitesi kadar adayın başvurusu alınacaktır. Kapasite dolduğunda başvuru tarihleri tamamlanmadan başvuru sonlandırılacaktır. Kapasite dolmadığı takdirde başvuru tarihlerinin son günü saat 23.59'a kadar adayların başvuruları alınmaya devam edilecektir.

**** Sınav sonuçlarının belirtilen tarihlerde açıklanması planlanmaktadır ancak, sınava ilişkin bir dava söz konusu olduğu takdirde mahkemece bir karar verildikten sonra sonuçlar açıklanacaktır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.