2017 TEOG Sınav Sonuçları

2017 TEOG Sınav Sonuçları
TEOG maratonu sona erdi. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?2017 TEOG Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak - Tıkla öğren

Kısa adı TEOG olan Merkezi Ortak Sınav Sonuçları Haziranda açıklanacak. TEOG sonuçları ne zaman saat kaçta açıklanacak, öğrenciler meraklı MEB açıkladı. Sonuçlar e okul veli bilgilendirme sisteminden duyurulacak. E Okul TEOG sınav sonuçlarını gece sitemizden de öğrenilecek

TEOG Merkezi Ortak Sınav Sonuçları Açıklanmak Üzere Açıklandığında Bu Sayfada Olacak

MEB TEOG sınav sonuçları hem daha iyi bir liseye yerleşmek için hem de karne notları açısından oldukça önemli, öğrenciler TEOG sonuçlarını kendilerine ait e okul sisteminden öğreneceklerdir.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) merkezi ortak sınav sistemi kapsamında, ortaokul 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen ikinci dönem merkezi ortak sınavları yapıldı. Adaylar şimdi de sınav sonuçları için heyecan içinde. Peki TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak?
 
1 milyon 185 bin 328 öğrencinin katıldığı sınav, yurt içinde 970 merkezde, 16 bin 257 okulda ve 94 bin 225 salonda, yurt dışında ise 15 merkezde, 22 okulda yapıldı. Öğrenciler iki günlük TEG maratonunda Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi, fen bilimleri, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil derslerinin sınavlarına girdi.
 
"Sınav sonuçları haziran ayında açıklanacak"
Milli Eğitim Bakanlığının yazılı açıklamasında, sınav sonuçlarının haziran ayında açıklanacağı belirtildi

TEOG sonuçları 2017 ne zaman açıklanacak? - TEOG sınav sonuçlarını hemen sorgula!

Haziran ayının yaklaşması ile beraber TEOG sonuçları heyecanla beklenmeye başladı. 29-30 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşen ve öğrenciler için çok önemli bir sınav olan 2017 TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 2017 TEOG sınav sonuçları ile ilgili bir açıklama yapıldığı an bu başlık altından öğrenebilirsiniz.
 
29-30 Nisan tarihlerinde gerçekleşen 2017 TEOG sonuçları için heyecan dorukta. İstedikleri liseyi kazanabilek için hayaller kuran binlerce öğrenci ''TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak?'' sorusunun cevabını arıyor. Haziran ayının da yaklaşması ile beraber bu heyecan giderek artıyor. MEB'den 2017 TEOG sınav sonuçları ile ilgili bir açıklama geldiği anda bu başlık altından sizlerle paylaşacağız. İşte TEOG ile ilgili son gelişmeler...

TEOG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Nisan ayında yapılan TEOG sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Veli ve öğrencilerin gözü kulağı Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelecek açıklamaya çevrilirken henüz sonuçlar belli olmadı. Sonuçların bu hafta içinde açıklanması tahmin ediliyor.

TEOG SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

TEOG sonuçlarını öğrenmek isteyen velilerin ve öğrencilerin öncelikle e-okul.meb.gov.tr sayfasına girerek ''Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş'' yapmaları gerekmektedir. Ardından Öğrenci T.C. Kimlik No ve Öğrenci Okul No kutucuklarına doğru bilgileri girdikten sonra e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapabilirler. e-Okul VBS üzerinden sadece TEOG sınav sonuçları değil aynı zamanda öğrencinin en son notları ve en son devamsızlık bilgisine de ulaşılabiliyor.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum