2015-Başbakanlık GYS: Başbakanlık Personeli Görevde Yükselme Sınavı

2015-Başbakanlık GYS: Başbakanlık Personeli Görevde Yükselme Sınavı
2015-Başbakanlık GYS: Başbakanlık Personeli Görevde Yükselme Sınavı

2015 Başbakanlık Personeli Görevde Yükselme Sınavı (2015-Başbakanlık GYS): Başvurular 

2015 Başbakanlık Personeli Görevde Yükselme Sınavı (2015-Başbakanlık GYS), 4 Nisan 2015 tarihinde Ankara’da yapılacaktır.

Adaylar, sınava başvuru işlemlerini, 25 Şubat-3 Mart 2015 tarihleri arasında ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden yapacaklardır. Sınava başvuru işlemini yapan adaylar, başvuru süresi içinde sınav ücretini ödeyerek başvurularını tamamlayacaklardır.

Sınav ücreti ödeme işlemleri 4 Mart 2015 tarihinde, bankadan ödeme yapacak olan adaylar için mesai saati bitiminde, ÖSYM’nin İnternet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için saat 23.59’da sona erecektir.

“SINAVA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER TEMEL İLKE VE KURALLAR” bilgi metnine aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir. Sınava başvuru yapacak adayların bu bilgileri dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

 Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.