2014 Ziraat Bankası Müfettiş yardımcılığı sınav sonuçları açıklandı

2014 Ziraat Bankası Müfettiş yardımcılığı sınav sonuçları açıklandı
4 Mayıs 2014 tarihinde yapılan Ziraat Bankası Müfettiş yardımcılığı sınav sonuçları açıklandı. Adaylar Ziraat Bankası Müfettiş yardımcılığı sınav sonuçlarını sinav.anadolu.edu.tr adresinden giriş yaparak öğrenebilecektir. Ziraat Bankası Müfettiş yardımcıl

4 Mayıs 2014 tarihinde yapılan Ziraat Bankası Müfettiş yardımcılığı sınav sonuçları açıklandı. Adaylar Ziraat Bankası Müfettiş yardımcılığı sınav sonuçlarını sinav.anadolu.edu.tr adresinden giriş yaparak öğrenebilecektir. Ziraat Bankası Müfettiş yardımcılığı sınav sonuçlarını öğrenmek için sitemizdeki bağlantıya tıklayınız. 

4 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirilen Ziraat Bankası Müfettiş Yard. İşe Alım Sınavı sonuç belgeleri yayınlanmıştır.
Sınav sonuç belgelerinizi sisteme giriş yaparak Başvurduğunuz Sınavlar linkinden ulaşabilirsiniz.

Değerlendirme sırasında Genel Kültür - Genel Yetenek dersi A Grubunda 12. soru, B Grubunda 10. sorusu iptal edilmiştir. İptal edilen soru her aday için doğru olarak kabul edilerek değerlendirmeye katılmıştır.

Sınav sonuçları için tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.