2012 Cezaevi Katipliği Mülakat Soruları

2012 Cezaevi Katipliği Mülakat Soruları
Ceza infaz kurumu (cezaevi) katipliği uygulama klavye sınavı 7 Mart 2012 günü yapıldı. Uygulama sınavında başarılı olan cezaevi katibi adayları 15 mart 2012 günü sözlü sınav yani mülakata katılacak.

Cezaevi katipliği mülakatına katılacak adaylar için derlenen mülakat bilgileri (Açık kapalı, çocuk, kadın, erkek ceza infaz kurumlarının özellikleri, ceza infaz kurumu katibinin görevleri, ceza türleri, personel eğitimi, cezaevi denetimi güvenliği) aşağıdan görebilirsiniz. Ceza infaz kurumu katipliği mülakatı da normal katiplik mülakatıyla benzer olup tek farklılık gösterecek nokta mesleki bilgi konularındadır. Normal katiplik mülakatında zabıt katibinin görevleri mahkamede yapılan işlemler soruluyor, burda ise cezaevi katibinin görevleri, cezaevlerinde yapılan işlemler sorulacaktır. Katılacak adaylara başarılar dileriz.

Word dökümanı halinde bilgisayarınıza indirmek için tıklayın.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.