18-19 Ocak AÖF sınav yerleri

18-19 Ocak AÖF sınav yerleri
18-19 Ocak'ta yapılacak olan 2019-2020 Eğitim Yılının Güz Dönem final sınavlarının yerlerinin açıklanmasını bekleyen öğrenciler sınav yerlerini öğrenmek için AÖF sitesini takip ediyorlar. AÖF sınav yerleri açıklandı mı?

AÖF Güz Dönemi son sınavının yapılmasına sayılı günler kaldı. 18-19 Ocak tarihinde sınava girecek olan öğrencilerin sınav yerleri açıklandı. 

AÖF SINAV YERLERİ BELLİ OLDU 

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi resmi twitter adresi üzerinden duyuru yayımladı. Yapılan duyuruda;

"Değerli öğrencilerimiz, sınav giriş belgeleriniz Anadolu Mobil uygulamasında saat 16.00 da, web sitesinde 17.00 da yayınlanacaktır... Anadolu Mobil uygulamasını indirirseniz cep telefonunuzdan sınava gireceğiniz yeri de görebilirsiniz...Başarılar dilerim ..."

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN ALINIR?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nin resmi internet sitesi üzerinden AÖF öğrenci girişi yaparak sınav yerinize erişim sağlayabilirsiniz.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

SINAV İÇİN GEREKLİ BELGELER 

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı,
Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı,
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı,
T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi,
Süresi geçerli pasaport,
Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart,
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi,Yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.