18-19 Mart 2017 AÖL, MAÖL, Açık Ortaokul Sınav Soruları Cevapları ve Yorumları

18-19 Mart 2017 AÖL, MAÖL, Açık Ortaokul Sınav Soruları Cevapları ve Yorumları
18-19 Mart 2017 Açık Öğretim Sınavları , sınav soruları, cevapları ve yorumları. Sınav sizce kolay mıydı, zor muydu, sınava dair yorumlarınız neler?

18 Mart -19 Mart 2017 AÖL, MAÖL, Açık Ortaokul Sınav Soruları Cevapları ve Yorumları

Milli Eğitim Bakanlığı'nca bu hafta sonu düzenlenen Açık Öğretim sınavlarına giren öğrenciler sınav sorularını ve yorumlarını araştırmaya başladılar. 18-19 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşen ve milyonlarca öğrencinin katıldığı sınavlara dair yorumlar gelmeye başladı. 18 Mart 2017 1. ve 2. oturuma katılan AÖL öğrencileri 2'inci dönem sınavlarına dair yaptıkları ilk yorumlarda sınavın oldukça zor olduğunu dile getirirken, bazı öğrencilerse geçtiğimiz döneme nazaran sınavın tüm testlerde daha kolay olduğunu savundu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan daha önce yapılan açıklamaya göre ilgili sınavlara dair sorular ve cevap anahtarının kısa sürede açıklanabileceği, sonuçlarınsa 1 ay sonra yayımlanacağı bildirilmişti. (Sınav sonuçları 21 Nisan Cuma günü açıklanacak)
 
-Peki siz sınava hangi düzeyden girdiniz? ( AÖL, MAÖL, Açık Orta Öğretim)
-Sınav Sizce Kolay mıydı, Zor muydu?
-Sınav öncesinde, sonrasında ya da sınav sırasında herhangi bir hatalı uygulama ya da usulsüzlük ile karşılaştınız mı?
 
Tüm bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını aşağıdaki yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.