11. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 260 Cevapları Cem Yayınları

11. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 260 Cevapları Cem Yayınları
11. Sınıf Cem Yayınları Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 260 Hazırlık Çalışması Cevaplarını yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Hazırlık Çalışması

1. Mülakatlar genellikle yüz yüze yapılır. Ama telefon görüşmesi veya genel ağ imkânlarıyla da mülakat yapılabilir. Sizce bunlardan hangisinde iletişim daha iyi olacaktır? Neden?
Cevap: Bence yüz yüze yapılan mülakatlarda iletişim daha iyidir. Telefonda ya da genel ağ imkânlarıyla yapılan mülakatlarda teknolojik araçlardan kaynaklı aksamalar yaşanabilir. Yüz yüze yapılan mülakatlarda kişiler birbirlerinin ses tonları, vurgularıyla beraber jest ve mimiklerini de gördükleri için daha sağlıklı bir iletişim kurarlar.

Yüz yüze mülakatlar genellikle daha etkili olabilir çünkü kişisel bir bağ kurmayı ve beden dilini anlamayı sağlarlar. Ancak telefon görüşmeleri veya çevrimiçi mülakatlar da işe yarar, özellikle coğrafi mesafe veya zaman kısıtlamaları söz konusu olduğunda. Hangisinin daha iyi olduğu, iletişim ihtiyaçlarına, işin türüne ve tercihlere bağlı olabilir.

2. Türkiye dışındaki çağdaş Türk sanatçılarını tanıyor musunuz? Tanıdıklarınızı sınıf ortamında arkadaşlarınızla paylaşınız.
Cevap
: Yurt dışındaki Türk sanatçılardan Bahtiyar Vahapzade, Şehriyar ve Cengiz Aytmatov’u tanıyorum.

Evet, bazı çağdaş Türk sanatçıları hakkında bilgim var. Örneğin, Kutluğ Ataman ve Halil Altındere gibi isimler çağdaş Türk sanatının önemli temsilcilerindendir. Sınıf arkadaşlarımla bu sanatçılar hakkında konuşabiliriz ve onların eserlerini keşfetmek için birlikte araştırma yapabiliriz.

0
151
3
0
9
19
82
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.