11-12 Kasım AUZEF Ara Sınav (Vize) Soruları, Cevapları ve Sonuçları

11-12 Kasım AUZEF Ara Sınav (Vize) Soruları, Cevapları ve Sonuçları
11-12 Kasım 2023 AUZEF Ara Sınav (Vize) Soruları, Cevapları ve Sonuçları ne zaman açıklanacak bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

AUZEF Ara Sınav (Vize) Hakkında Bilinmesi Gerekenler

  • 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ara sınavları 11-12 Kasım 2023 tarihlerinde 81 il ve KKTC’de bulunan sınav merkezlerinde gerçekleştirilecektir.
    Sınav soruları, ilgili derse ait dersin kitabı, videosu ve sunumların güncel versiyonları dikkate alınarak hazırlanmaktadır. Güncel ders materyallerine aksis.istanbul.edu.tr adresindeki ÖYS üzerinden ve AUZEF Mobil üzerinden ulaşabilirsiniz..
  • Öğrenciler ara sınavda (vizede) her ders için sistemlerinde bulunan ünitelerin yarısından sorumludur. Örneğin ara sınavda (vizede) 14 üniteden/haftadan oluşan bir ders için ilk 7; 12 üniteden oluşan bir ders için ilk 6; 10 üniteden oluşan bir ders için ise ilk 5 üniteden/haftadan soru sorulmaktadır.
    Çoktan seçmeli sınavlarda aksi belirtilmediği sürece her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir.
  • Açıköğretim programlarında dört (4) yanlış cevap, bir (1) doğru cevabı eksiltmektedir. (Yapılan her yanlış cevap için alınan toplam puandan 1,25 puan düşülmektedir.) Uzaktan öğretim programlarında başarı notu, hesaplama farklılığı nedeniyle bu kural uygulanmamaktadır.
    Ara sınav sonuçlarının değerlendirmeye etki oranı %30, bitirme/telafi sınavının ise %70’tir.
  • Sınavlar, Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öğle olmak üzere toplam 3 oturumda gerçekleştirilecektir.
    Sınav binası ve salonlarına girerken “Öğrenci Kimlik Kartına” ihtiyaç bulunmamaktadır. Sınav salonlarına girebilmek için sadece Sınav Giriş Belgesi ile TC Kimlik Kartı veya Sınav Giriş Belgesinde yer alan geçerli diğer resmi kimlik kartlarından herhangi birisinin bulundurulması yeterlidir.
  • Sınav salonlarına cep telefonu ile girilmesi kesinlikle yasaktır.
    Ara sınava herhangi bir sebeple girmeyen öğrenciler için ayrıca mazeret sınavı yapılmayacaktır.
  • Sınav sorularına yönelik itirazlar sınavların bittiği günden sonraki iki (2) iş günü içerisinde alınacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.