10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 264 Cevapları Öğün Yayınları

10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 264 Cevapları Öğün Yayınları
10. Sınıf Öğün Yayınları Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 264 Hazırlık Çalışmaları Cevaplarını yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Hazırlık Çalışmaları
1. Bildiğiniz kitle iletişim araçlarını arkadaşlarınızla paylaşınız.
Kitle iletişim araçları, günlük yaşamımızın ayrılmaz bir parçasıdır. Televizyon, radyo, gazete, internet haber siteleri ve sosyal medya gibi araçlar, bilgiye ulaşmamızı sağlar ve dünyadaki gelişmeleri takip etmemizi kolaylaştırır.

2. Muhabir, basın ve yayın organlarına haber toplayan, bildiren ya da yazan kişidir. Siz de bir gazete muhabiri olmak isteseydiniz gazetenin politika, spor ya da magazin bölümlerinden hangisinde çalışırdınız?
Muhabirler
, haberleri toplayan, sahada araştırma yapan ve bu bilgileri basın ve yayın organlarına aktaran kişilerdir. Eğer bir gazete muhabiri olmak isteseydim, politika bölümünde çalışmayı tercih ederdim. Politika haberleri, toplumun yönetimine etki eden önemli konuları içerir ve bu alanda çalışmak beni heyecanlandırır.

3. Okuduğunuz her haberin doğruluğunu sorgulama ihtiyacı hisseder misiniz? Düşüncelerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.
Her haberin doğruluğunu sorgulama ihtiyacı
hissederim. Haberlerin kaynağına, güvenilirliğine ve çeşitli bakış açılarına dikkat ederim. Özellikle günümüzde yanlış bilgi ve manipülasyon riski yüksek olduğu için haberleri eleştirel bir gözle okumak önemlidir. Arkadaşlarımla da bu konuyu sıkça tartışırız.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.