En sevdiğiniz kişiler kimlerdir

En sevdiğiniz kişiler kimlerdir, bu kişileri neden seviyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Bu sorunun cevabı cevap veren kişiye göre değişmektedir. Bazılarımız annemizi, babamızı, kardeşimizi, akrabalarımızı, arkadaşlarımızı, öğretmenlerimizi severiz. Çünkü bu kişiler bizim yaşamımızda önemi olan kişilerdir. Biz bu kişilere kendimizi yakın hissederiz. Onların da bizi sevdiklerine inanırız.

  • Onları neden sevdiklerimize gelince herkesin gerekçesi farklıdır. Genel olarak bu kişilerin bize değer verdiğini bizim en zor zamanlarımızda yanımızda olduğu ve bize yardım ettikleri için severiz.
  • Bazı sevgiler vardır sebebi sadece ailen olduğu içindir. Onları ailen olduğu için seversin. Öğretmenini sana doğru yolu gösterdiği için ve sana yardım ettiği için seversin. Arkadaşını senin yanında olup sana destek verdiği için seversin.
  • İnsanların birilerini sevmek için her zaman bir nedeni vardır. Nedensiz sevilmez.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.

SORU & CEVAP Haberleri