Birincil siminiz bir ses çaldı ne demek

Birincil siminiz bir ses çaldı ne demek, nasıl çözülür konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Birincil siminiz bir ses çaldı ne demek, nasıl çözülür?

Cevap : Iphone kullanıcılarına, kullandıkları operatör tarafından gönderilen mesajın habercisidir.Kabul etmeniz durumunda operatörünüz tarafından gönderilen mesaj 1-2 saniye sonra ekranınızda belirecektir. Reddetmeniz halinde ise mesaj size ulaşmadan silinecektir.
Bu durumdan kurtulmak için: Iphone menüsünden ayarlara girin. Telefon sekmesinden Sim Uygulamaları bölümüne girin. Son olarak Kartvizit sekmesine girin ve burada servisi kapalı duruma getirin. İşte bu kadar. Bu andan itibaren siminiz bir ses çaldı uyarısı ile karşılaşmayacaksınız. Ama hatırlatmakta fayda var; operatörünüz tarafından yapılan kampanyalardan mahrum kalacaksınız.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.

SORU & CEVAP Haberleri