En Çok İzlenen Filmler

En Çok İzlenen Filmler
Film izle - 2014 Filmleri İzle Yerli Film İzle yabancı Film İzle Film full hd izle kesintisiz film ilze web den film izle Bu senenin en çok izlenen filmleri

BELA - Film Özeti

Bir sokak serserisi olan Camiel Borgman'ın hayatı tek bir hamleyle büyük bir değişime uğrar. Sokaklardaki boş hayatı varlıklı bir burjuva ailesiyle tanışmasıyla son bulur. Büyük bir medya şirketinin sahibi olan ressam bir kadın ve kocasından oluşan bu aileyle tanışan Borgman, bir şekilde kendisini evlerine kabul ettirmeyi başarır ve bu andan sonra evde büyük değişimler yaşanmaya başlar.

Alex van Warmerdam'ın yazıp yönettiği film 2013 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışmıştı.

Mezarına Tüküreceğim 2 - Film Özeti

Katie Carter, New York'ta bir restoranda çalışıyordur. Moda dünyasına girmek isteyen Kate, ünlü bir fotoğrafçıdan aldığı tavsiye üzerine kendi fotoğraflarından oluşan bir portfolyo hazırlamak için işe koyulur. Moda fotoğrafları çektirmek için parası yoktur ancak gazetede gördüğü bedava fotoğraf çeken adamın ilanıyla hayatı değişir. Nasıl bir belaya bulaştığından habersiz, tecavüz ve şiddet ile karşılaşacaktır.

İnce Buz, Kara Kömür - Film Özeti

1999 yılında, bir dizi parçalanmış cesedin bulunmasıyla başlayan bu polisiye, beş yıl sonrasına geçiş yapıyor. Söz konusu davayı çözüme ulaştıramayan iki polis, benzer cinayetlerin tekrar başlamasıyla dikkat kesiliyor. Deliller ise aynı genç kadına işaret ediyor. Parodi ile ciddiyet arasında, ilginç bir dengede seyreden İnce Buz, Kara Kömür, iyi bir kara filmin sahip olması gereken tüm bileşenlere sahip: yönlendirilmeye açık bir erkek karakter, bir vamp kadın, cinayet, entrika ve karanlık bir şehir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.