Bu hafta vizyona girenler fragman izle - 2 Ocak 2015

Bu hafta vizyona girenler fragman izle - 2 Ocak 2015
1 Ocak haftasında 7 yeni film vizyonda yerini alıyor. Merakla beklenen 'Mucize' filmi vizyonda...

Yılın ilk cumasında beyaz perdeye, 7 film ''Merhaba!'' dedi. Vizyona giren 7 filmden 3'ü yerli yapım.

Haftanın öne çıkan yapımları ise; Mahsun Kırmızıgül'ün beklenen filimi ''Mucize'' ve Ben Stiller'ın içinde bulunduğu devasa bir prodüksiyona sahip ''Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır''...

İşte vizyondakiler...

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır

Geceleri hayat bulan New York müzesi’nde tuhaflıklar baş gösterir ve gece operasyonlarına atanan Larry bunun nedenini aramaya başlar. Sihirli bir şekilde yaratıklara can veren tablet yok olmaya başlar ve tableti yenilemenin tek yolu Britanya Müzesi’nde olabilir. Müzeyi kurtarmak için her şeyi yapacak olan Larry, oğlu Nick ile birlikte New York’tan Londra’ya tabletin sırlarını çözmek için seyahat eder.

Tut Sözünü

Yalçın ve Bahadır çok yakın iki arkadaştır. Yalçın ne kadar fırlama ve güvenilmezse Bahadır da bir o kadar sakin ve ılımlıdır. Birbirlerine hiç benzememelerine rağmen aralarında oluşan bu sağlam dostluk, Yalçın'ın ölümüyle sonlanır. 

Ancak bir süre sonra Bahadır'ın kapısı hiç beklemediği biri tarafından çalınır. Karşısında Yalçın'ın hayaleti vardır ama yalnız değildir yanında ölü italyan bir trapezci olan Bernardo vardır.
Yalçın yaşarken tutmadığı bir söz yüzünden arafta kalmıştır. Taksiratçının söylediğine göre Yalçının araftan kurtulabilmesi için tek yol, bu sözü 3 gün içinde bulup yerine getirmesidir. Bunu yaparken ona yardım edebilecek tek kişi, yaşarken sahip olduğu yegâne arkadaşı olan Bahadır'dır.

Kayıp Çocuk

Dokuz yaşında küçük bir kız olan Cassandra, bilinmeyen şahıslar tarafından babasının arabasında yalnızken kaçırılmış ve 8 yıl boyunca rehin tutulmuştur. Dünyayla ve ailesiyle hiçbir şekilde iletişim kurmasına imkan yoktur. 

Aynı anda baba Matthew, hala polisin gözüyle şüphelidir. Evliliği sürekli kötüye giden Matthew, kaçırılan kızının izini sürmekten vazgeçmemiştir. Artık ailesini kurtarmak sadece onun ve Cassandra'nın elindedir.

Uyuyana Kadar

Christine Lucas (Nicole Kidman) geçirdiği bir kaza nedeniyle uyandığı her sabah, geçmişine dair hiçbirşey hatırlamadan güne başlamaktadır. 

Bu durum, ancak Christine etrafındaki insanların davranışlarını sorgulamaya başladıktan sonra bir son bulacak, böylelikle korkunç gerçekler karanlıktan aydınlığa kavuşacaktır.

Mısır Adası

Gürcistan ve Abhazya sınırındaki küçük ve gözlerden uzak bir adada yaşayan yaşlı bir çiftçi ve biricik kızı, her yıl tarlalarına mısır ekip kendi hallerinde bir hayat sürmektedir. 

Bölgedeki savaş nedeniyle oradan zaman zaman geçen askerler dışında kimse onları görmemektedir. Ancak günün birinde yaralı bir askerin mısır tarlasına saklanmasıyla hayatları değişir.
Mucize 

1960'lı yıllarda sefalet içinde yaşayan, darbenin içinde debelenen Türkiye’nin panoramasını anlatıyor.

Filmde, fakirliğin hüküm sürdüğü yıllarda, okumayı bekleyen yüzbinlerce çocuğun ve öğretmenlerin hikayesi gözler önüne seriliyor. 1960’lı yıllarda darbe döneminde geçen film, Egeli bir öğretmenin (Talat Bulut’un) Anadolu'nun ücra bir köşesine sürgüne gidişini anlatıyor.

Sınırın Rüyası

Bir ilkokulda tarih öğretmenliği yapan İbrahim sık sık ders müfredatının dışına çıkarak çevrenin tepkisini toplamıştır. Türkiye lehine verdiği konferanslar sonrası okları üzerine çeker ve bu durum önce aile hayatını etkiler. 

Karısı, kızını alarak onu terk eder, sonrasında da işinden olur. Şimdi hayatını geri almak için eskisinden de çok çalışması gerekecektir. Tam da bu dönemde öğrencisi Samet Balaban ile yolları ve idealleri kesişecektir... 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.