Mutlu olduğunuz bir anınızı paylaşınız

Mutlu olduğunuz bir anınızı paylaşınız
Mutlu olduğunuz bir anınızı arkadaşlarınızla paylaşınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Mutlu olduğunuz bir anınızı arkadaşlarınızla paylaşınız

Ödev cevabı kısaca : Bir gün okulda oyun oynarken en sevdiğim oyuncağımı kaybettiğimde çok üzülmüştüm. Ama sonra arkadaşlarım bana yardım etti ve oyuncağımı bulduk. Hep birlikte eğlenceli vakit geçirdik. Bu anıyı arkadaşlarımla paylaşınca hep birlikte güldük.

En mutlu olduğum an, geçen yaz ailemle birlikte tatile gittiğimiz zamandı! Antalya'ya gitmiştik. Denize girdik, kumdan kaleler yaptık, havuzda yüzdük. Bir sürü yeni arkadaş edindim ve onlarla oyunlar oynadık. Akşamları da animasyonları izledik, çok eğlenceliydi. Otelde dondurma bile yedik! Her gün çok eğlendim ve hiç eve dönmek istemedim. O tatilde çekildiğimiz fotoğraflara bakınca hala çok mutlu oluyorum!

1
13
1
0
1
1
33
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.