LGS Giriş Bilgileri Erişime Açıldı! Sınav Merkezi ve Belge Bilgileri e-Okul'da

LGS Giriş Bilgileri Erişime Açıldı! Sınav Merkezi ve Belge Bilgileri e-Okul'da
Millî Eğitim Bakanlığı, LGS kapsamında yapılacak merkezi sınavın giriş bilgilerini erişime açtı. Detaylar için tıklayın ve sınav yeri bilgilerinizi e-Okul üzerinden öğrenin.

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınavın giriş bilgileri yayımlandı! 2 Haziran Pazar günü yapılacak olan bu sınav için sınav merkezi, bina, salon ve sıra bilgilerine e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca, fotoğraflı sınav giriş belgeleri, okul müdürlükleri tarafından elektronik ortamdan alınacak ve onaylandıktan sonra öğrencilere ulaştırılacak. Eğer sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezî sınav giriş yeri bilgilerinizi görmek istiyorsanız, buraya tıklayabilirsiniz

262
243
369
254
38
32
698
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.