e-Okul üzerinden e-Karne görüntüleme nasıl yapılır

e-Okul üzerinden e-Karne görüntüleme nasıl yapılır
22 Ocak Cuma günü ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri karnelerini ve takdir ile teşekkür belgelerini Milli Eğitim Bakanlığı’nın e-Okul VBS sistemi üzerinden görüntüleyecek. Peki e-Okul sistemine nasıl girilir, e-Karneler nasıl görüntülenir.

e-Karne öğrencilere dijital olarak verilecek karnelerdir. Pandemi sürecinde karneler Milli Eğitim Bakanlığı'nın e-Okul sistemi üzerinden paylaşıldı.

Tüm öğrenciler karnelerine "e-okul.meb.gov.tr" internet sitesi üzerinden ulaşabilecek. Öğrenciler, "takdir ve teşekkür" belgelerine de sistem üzerinden erişebilecek.

Öğrencilerin sistem bilgilerine T.C kimlik no ve okul numaraları ile kolayca erişim sağlanabiliyor.

Öğrenci bilgileri menüsünden e-KARNE'ye tıklayın. Açılan pencerede karnenizi ve aldığınız takdir-teşekkür belgesini görebilirsiniz.

ŞUBE REHBER ÖĞRETMENİNİN ÖĞRENCİ HAKKINDAKİ GÖRÜŞÜ

Yaşadığımız bu zor günlerde uzaktan da olsa eğitimimizi hiç aksatmadan devam ettirdik. Tüm bu zor şartlara rağmen gösterdiğin bu çabanın devamını diliyorum. En kısa zamanda okulumuzda sağlıkla buluşacağımız günler dileyip başarından dolayı seni tebrik ediyorum.

E Okul giriş için tıklayınız

Not: e-Karne rapor sayfasını açamıyorsanız, tarayıcınız varsayılan olarak pop-up'ların ekranınızda otomatik olarak gösterilmesini engelleyebilir. Bir pop-up engellendiğinde adres çubuğunda Pop-up engellendi simgesi Pop-up engellendi olarak görünür. Burada Pop-up'lara izin vererek rapor sayfasını açabilirsiniz.

49
15
27
22
21
25
16
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.