7. Sınıf Tutku Fen Bilimleri Sayfa 195 Cevapları

7. Sınıf Tutku Fen Bilimleri Sayfa 195 Cevapları
7. Sınıf Tutku Yayıncılık Fen Bilimleri Sayfa 195 Üniteye Hazır mısınız Cevaplarını yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Üniteye Hazır mısınız?

İzmir’in Buca ilçesinde belediye tarafından Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Hayvan Ambulansı oluşturuldu. Sokak hayvanlarına 7 gün 24 saat yardımcı olabilmek için hayvan ambulansı hizmete sokuldu.
Bu projeyle bakımı ve aşısı tamamlanan yaklaşık 520 hayvan gönüllülere teslim edilerek sahiplendirildi. Bu sayede hem hayvanların hem de onları sahiplenen bireylerin mutluluğu arttı.

Bir bitki veya hayvanın bakımını üstlenmenin faydaları nelerdir?
Bitkilerin ve Hayvanların, çocukların gelişimini hızlandırdığı bir gerçektir. Çocuğun bitkileri ve hayvanları sevmesi, onlardan sevgi görmesi, onlarla ilgilenmesi, bakımı için sorumluluk alması çocuğun birçok alanında gelişimini destekler ve zayıf olduğu alanlarda beceri kazanmasını sağlar.

Bitki ve hayvanlarda büyüme ve gelişmeye hangi faktörler etki eder?
Canlıların büyüme ve gelişme süreçleri birbirinden farklıdır. Canlının sahip olduğu kalıtsal özellikler ile yaşadığı çevre büyüme ve gelişme sürecini doğrudan etkiler. Beslenme, İklim, Hava, Su, ToprakKalıtsal (Doğuştan gelen) Faktörler gibi faktörler etkilemektedir.

4
2
2
0
2
0
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.